Free style

Free style

nedeľa 21. mája 2017

Cestovanie

            

                    Čo  to vôbec  znamená? Cesto-vanie Zo slova hneď vyplýva slovo cesta. Cestou ktorou sa vydáte aby ste ivideli nový svet, tradície, zvyky, jedlá, moria, oceány, hory...Cestovať sa dá rôzne. Asi ten najpožívanejší prostriedok je auto, kde sedíte a pozeráte na nekonečnú cestu. Diaľnice sú zaterasnené veľkými tabuľami aby z nich nešiel taký hluk. V lete ma fascinujú fľaky na ceste ktoré sa robia neďaleko od Nás. Je to očný klam, ktorý je nevysvetliteľný jav. Proste to naše oko vidí.
                   V aute sedíme nehybne pripútaný a pozeráme po okolí. Ak teda nie sme vodič. Hudba nám spríjemňuje situáciu. S kým najlepšie cestovať? Sám niekedy je dobré riešenie. Porozmýšľame nad rôznymi vecami o sebe , o problémoch. Môžeme si sami spievať nahlas a nemusíme sa za to hambiť. S rodinou je to ďalší pekný zážitok a nie je Vám trápne ticho určite ste sa aj vy v aute hrávali rôzne autové hry na ktoré sa nikdy nezabudne a po pár minútach Vás prestali baviť. a čo tak s kamarátmi? Tak to je už o niečom inom ste uvoľnený smejete sa a spievate si na plné hrdlo a zabávate sa tak ako sa len dá. ďalším prostriedkom je lietadlo. A tu môžeme odpovedať na otázku prečo sa veľ a ľudí bojí cestovať. Pretože sa boja letu. Boja sa stúpiť nohou na palubu lietadla a nemyslia na prekrásne pristatie  bež žiadnych komplikácii ale na to najhoršie a to zhoršuje celú situáciu. Z môjho pohľadu sa nemáte čoho báť. Zostať v pokoji, poprípade si čítať knižku. Lietadlom sa najrýchlejšie dostaneme na požadované miesto. Existuje ekonomická trieda, ktorú máte najlacnejšiu. Potom existuje vyššia trieda ktorá je omnoho drahšia, luxusnejšia a používa sa na dlhšie lety. volá sa bizniss trieda. Je to niečo ako keby ste leteli v prvej triede. Máte tam k dispozícii tablety s rôznymi filmami a v niektorých lietadlách aj Wi-Fi. ďalším prostriedok je vlak. Kde uvidíte aj kus krajiny, mesta okolie ktoré prechádzate. Tiež sú tam triedy. je ich veľa a dá sa s nimi cestovať aj do zahraničia. Existujú aj vlaky s prvou triedou kde  máte voje kúpe s posteľami a rôzne. Vlakom je to určite veľký zážitok. A tiež sa dá cestovať aj autobusom, o robia skôr starší ľudia 12-24-48 hodín cestujú. Sedia v autobuse s niekoľkými zastávkami na oddych. Ale čo Vám tu opisujem prostriedky? Chcela som Vám opísať cestovanie z môjho pohľadu.  

              Cestovanie je pre mňa ako vášeň. Sedenie v aute ma fascinuje, nesmierne napĺňa. Pozeranie po okolí , premýšľanie , objavovanie mi dodáva akúsi energiu. V niektorých mestách mám pocit ako keby som tam už niekedy bola. Niekedy žila. Slovami sa to ťažko opisuje. Ale  viem to opísať štyrmi slovami : SOM NARODENÁ PRE CESTOVANIE <3 o:p="">

Vaša stronggirl xxx.

0 komentárov:

Zverejnenie komentára

Popular Posts

Strong girl