Free style

Free style

nedeľa 18. júna 2017

     Beauty

Je milión kozmetický pomôcok , ktoré používame. Vedeli by ste si predstaviť nepoužívať ich? Keby svet bez nich neexistoval? Všetko by sme robili rukami. Rukami sa prenáša najviac chorôb. Sú našou súčasťou a len veľmi ťažko by sme ich dokázali odstrániť z nášho života. Medzi nepatria pomôcky na make-up ale aj kefky na zuby, hrebene, kozmetické tampóny a rôzne...

Dneška by som Vám chcela ukázať/opísať/vysvetliť tému Štetce. Každá ktorá si buď zakrýva nedokonalosti, maľuje sa, zkrášľuje, určite použila štetec. Niektoré sme sa ako malé deti vkradli do mamininých maľovatiek a štetcom sa hrali na princezné ktoré sa maľujú. Tiež si štetce po druhej strane ako umelecké pomôcky na kreslenie na plátno, papier a rôzne. No ja by som s vami chcela objasniť kozmetické štetce. Najčastejšie sa používajú pri teenageroch na skrášľovania zovňajška. Dneska Vám stručne zhrniem aký štetec sa na čo používa. Pridám Vám tu fotky aby ste presne vedeli o ktorý štetcoch sa jedna. Spolužitiu ho na dobrý produkt ktorým sa budete maľovať .


Štetec na make-up

- s okrúhlym viazaním, prípadne širokým a plochým štetcom alebo beauty blender










    Štetec na púder
Štetec na púder by mal byť   hustý, hebučký, dostatočne veľký pretože je nevyhnutnosť každého líčenia.









Štetec na Korektor
Štetec má byť jemný taký ktorý pleť nenaťahuje a chráni.
PS: baby vždy si kupujte korektor o jeden odtieň svetlejší ako Vaša pleť.





Toto sú základné tri štetce ktoré by nemali chýbať ani jednej z vás vo svojom kufríku krásy. Nebudúci článok Vám dam pokračovanie. Tešíte sa?
PS.2: Je koniec školy a je toho vážne veľa, čakajte summer články.

Vaša Stronggirl
xxx...




0 komentárov:

Zverejnenie komentára

Popular Posts

Strong girl